Bel: 085-2081127!
Zelfvertrouwen door hypnose

Met hypnose je zelfvertrouwen verhogen

Meer zelfvertrouwen door hypnose? Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar met hypnose zelfvertrouwen verhogen is wel degelijk mogelijk. Hier bij Hypno & Co in Enschede kun je terecht voor een of meerdere sessies die jou helpen je negatieve zelfbeeld om te zetten in een positief zelfbeeld!

Weinig zelfvertrouwen?

Bijna iedereen heeft wel eens last van weinig zelfvertrouwen. Het is een heel normaal gevoel wanneer je aan iets nieuws of iets spannends begint, maar als je dit gevoel voortdurend hebt kan het je gaan hinderen. Bepaalde negatieve ervaringen kunnen ervoor zorgen dat het vertrouwen in jezelf negatief beïnvloedt wordt. Negatieve gedachten als: ik ben niet goed genoeg of ik kan dit niet steken dan steeds vaker de kop op. Hierdoor kun jij emotioneel steeds minder goed gaan voelen. Gelukkig wordt niemand met een laag zelfbeeld geboren. Meestal is het aangeleerd door negatieve ervaringen of (vaak onbewust) door de opvoeding. En wat je hebt aangeleerd, kun je ook weer afleren! Herken jij jezelf in de volgende punten?

  • Heb jij de neiging om je steeds met anderen te vergelijken?
  • Kun je niet makkelijk omgaan met complimenten?
  • Zeg je vaak sorry?
  • Voel je je snel aangevallen?
  • Moet je alles perfect doen van jezelf?
  • Ben je snel geïrriteerd of boos?

En wil je hier iets aan doen? Dat kan! Als je weer in jezelf gelooft en je eigen mogelijkheden ontdekt, sta je stabieler in het leven. Dan kun je met successen omgaan, maar eveneens met stress of tegenvallers. Zelfvertrouwen en eigenwaarde zijn belangrijke voorwaarden om je gelukkig en in balans te voelen. Met mijn combinatie van hypnose en zelfvertrouwen help ik jou weer in jezelf geloven!

Hoe helpt hypnose met zelfvertrouwen?

Hypnose helpt bij jouw zelfvertrouwen vergroten. Via hypnose communiceer je rechtstreeks met het onderbewustzijn. Op onderbewust niveau pakken we de oorzaken aan van de negatieve gedachten en gevoelens die jouw zelfbeeld beïnvloeden. We ‘herprogrammeren’ als het ware je gedachtestroom en verleggen de focus van het negatieve naar het positieve. Deze nieuwe denkwijze en emoties verankeren we stevig in jouw onderbewuste. Daarnaast help ik je met het aanleren van bepaalde technieken, waardoor jij snel het gevoel hebt te kunnen veranderen en de regie terug in eigen handen krijgt. Bovendien kun je hiermee ook zelf thuis aan de slag om door middel van meditatie je zelfvertrouwen telkens weer een boost te geven.

Wil jij ook in je kracht staan en de regie over je leven, je gevoelens, je gedachten en je gedrag terug krijgen? Dan help ik je daarbij graag. Neem voor meer informatie of om meteen een afspraak voor hypnose voor zelfvertrouwen te maken gerust contact op met Hypno & Co uit Enschede. Je bereikt mij via tel. 085-2081127 of het online contactformulier.