Bel: 085-2081127!
virtuele maagband
Verander je mindset door middel van hypnose om jouw ideale gewicht bereiken én behouden mogelijk te maken. We gaan voor een duurzame verandering.

Een virtuele maagband door middel van hypnose

Zonder strenge diëten, overmatig sporten en andere perikelen toch van je ongewenste kilo’s af? En wist je dat afvallen door hypnose mogelijk is? Bij Hypno & Co ben je aan het juiste adres voor een virtuele maagband in Enschede. Ik help je door middel van hypnotherapie af te vallen doordat we samen jouw mindset omzetten naar een positieve mindset voor een duurzame verandering.

Wat is een hypnotische maagband?

Een maagband onder hypnose laten plaatsen, wat is dat precies? Zo’n virtuele maagband is een relatief nieuw fenomeen. Kort gezegd is het een manier om zonder strenge diëten en trainingsprogramma’s, medische ingrepen, pijn en ongemakken toch van je overgewicht en de onzekerheid die hierbij komt kijken af te komen. Met deze procedure richt ik me op onbewuste oorzaken van overgewicht. Dit doe ik door mij te focussen op het jou helpen aan een duurzame mindset. Een verandering in je levensstijl helpt je ten slotte op lange termijn. Bewuste keuzes maken en niet voor gemak kiezen staat centraal bij afvallen door hypnose. Zo hoef je suikers echt niet te laten staan: genieten is immers ook nodig! Daarbij is groot belang dat jij je voor de volle 100% inzet en echt de wilskracht en motivatie hebt. Heb je dit? Dan geef ik jou de volle 100% terug. Samen bepalen we de oorzaak van jouw eetgewoontes en hoe jij deze het beste aan kunt pakken. Dit alles valt binnen een traject op maat.

Coaching en hypnose voor afvallen

Wanneer je bij mij komt voor een hypnotische maagband, zet ik zowel hypnose als coaching in om jou te helpen. Soms is er wat extra begeleiding nodig, en dat geef ik je dan graag. Daarbij is de hypnotherapie voor een maagband mogelijk als individueel traject of in groepsverband met 4-6 mensen. Het ligt er maar net aan wat jij prettig vindt: een beetje privacy of juist steun van andere deelnemers. De cursus bestaat uit 6 sessies van elk 2,5 uur. Na afloop krijg je een persoonlijk audiobestand mee om je thuis nog eens te ondersteunen. Zo is het plaatsen van de maagband door hypnose erop gericht jou van je probleem af te helpen en dit zo te houden. Afvallen begint in je hoofd, niet op je bord! Samen werken we naar een oplossing die bij jouw behoeften aansluit.

Lukt het je maar niet om af te vallen en wil je hier hulp bij? Geef Hypno & Co je kilo’s en ik geef je er kracht, zelfvertrouwen en energie voor terug. Plan een vrijblijvend eerste gesprek in of vraag meer informatie over de virtuele maagband op via 085-2081127 of het contactformulier. Hopelijk tot snel in mijn praktijk in Enschede.