Bel: 085-2081127!
over mij
Kom op deze pagina meer te weten over mij, mijn diensten als hypnosetherapeut en wat ik allemaal voor je kan betekenen. Zo leren wij elkaar kennen.

Over de hypnosetherapeut

Wie is het gezicht achter hypnosepraktijk Hypno & Co? Laat ik mij even voorstellen. Mijn naam is Anneke Dusseljee: getrouwd, moeder van 4 volwassen kinderen en woonachtig in Enschede. Gedurende mijn carrière als fysiotherapeute ontdekte ik hoe belangrijk de rol van taal was bij het herstel van fysieke klachten. Met die gedachte ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij de Academie voor Holistisch Coachen in Amersfoort. Toen ik hoog scoorde voor Ademhaling & Ontspanning, bedacht ik me hoe mooi het zou zijn als ik mensen vanuit ontspanning zou kunnen helpen. Omdat ik graag vanuit het onderbewuste aan de slag wilde en ook humor in het vak miste, heb ik besloten mij te richten op hypnose door een opleiding te volgen bij Hypnose Instituut Nederland en ben ik mijn eigen praktijk begonnen. Tegenwoordig kan je bij mij terecht met jouw angsten, rookverslaving, gevoelens van minderwaardigheid, problemen met afvallen en meer.

In mijn werk geef ik jou graag alle persoonlijke aandacht en begeleiding die je nodig hebt. Zelf heb ik tijdens mijn opleiding ervaren hoe hypnose werkt. Je bent dus altijd in ervaren en vertrouwde handen. Bovendien onderga ik zelf ook nog regelmatig coaching om te blijven werken aan mijn eigen groei. Het blijft voor mij een ontdekkingsreis, waarmee ik jou ook graag kennis laat maken in mijn praktijk. Samen werken we met aandacht, warmte, humor en respect aan de beste versie van jezelf.