Bel: 085-2081127!
hypnose angst
Laat de hypnosetherapeut jou door middel van hypnose en IEMT helpen om aan jouw angsten of fobieën te werken. Ook geschikt voor angststoornissen.

Door middel van hypnose aan angst werken

Hypnopraktijk Hypno & Co in Enschede maakt gebruik van hypnose om angst te verminderen of zelfs te verhelpen. Samen met jou ga ik aan de slag om te ontdekken waar jouw angst vandaan komt en hoe ik jou hierin kan helpen. Door voor jouw angst van hypnose en IEMT gebruik te maken zet ik me voor de volle 100% in jou te helpen in je persoonlijke groei.

Wanneer hypnotherapie bij angst?

Voor allerlei verschillende soorten angst is hypnosetherapie een goede optie. Bij veel voorkomende angsten zoals angst voor spinnen of hoogtevrees bijvoorbeeld, maar zelfs bij een angststoornis is deze behandeling een geschikt hulpmiddel. Andere voorbeelden zijn:

  • Faalangst
  • Vliegangst
  • Liftangst
  • Spreekangst
  • Plankenkoorts
  • Pleinvrees

Hypnose zelf is bovendien helemaal niet eng. Iedereen maakt het in het dagelijks leven wel mee – bijvoorbeeld als je onderweg bent en ineens dichterbij de bestemming bent dan je dacht. Of wanneer je helemaal opgaat in een boek of film. Onder hypnose behoud je zelf volledig de controle: ik kan jou niets laten doen wat je niet wilt. Daarom is het zo belangrijk dat jij erin gelooft en de verandering zelf wilt. Ik sta dan met warmte, respect, passie en een gezonde dosis humor voor je klaar.

Over de angstbehandeling

Meestal beslaat de angsttherapie bij Hypno & Co 3 sessies, hoewel je binnen 1 sessie ook al resultaat kunt bemerken. Het is allemaal afhankelijk van wat jouw fobie precies is en waar jouw angstgevoelens vandaan komen. Tijdens de behandeling geef ik je precies de aandacht en begeleiding die je nodig hebt. Na afloop van de eerste sessie gaan we de werking bovendien meteen al in de praktijk testen. Zo zien we direct of de hypnotherapie jouw angst heeft geholpen en kan ik nog bijsturen als dat toch nodig is.

Met hypnose jouw angst aanpakken? Neem voor meer informatie of een afspraak bij mij in Enschede gerust contact met me op. Je bereikt mij via tel. 085-2081127 of het online contactformulier. Geef mij jouw angst en ik geef je er rust en ruimte voor terug.