Bel: 085-2081127!
Hechtingsproblematiek
Vertrouw op Hypno & Co voor het aanpakken van moeilijk contact of opvallend gedrag, voortgekomen uit hechtingsproblemen. Voel je weer die oer-moeder!

Doeltreffend bij hechtingsproblematiek tussen kind en moeder

Heb je het gevoel dat jouw band met je kind niet zo goed is als je had verwacht? Vertoont jouw kind gedrag dat jou zorgen baart? Veel strubbelingen in de ouder-kindrelatie zijn terug te leiden naar de zwangerschap. Wij, Anneke en Anne-Marieke van Hypno & Co, helpen jullie de band te herstellen aan de hand van hypnotherapie en de MatriXmethode. Wil jij graag werken aan de hechtingsproblematiek met jouw kind in regio Enschede? Wij helpen jullie verder.

Een onverwachte verstoring

Zodra je in verwachting bent, heb je – het woord zegt het al – verwachtingen. De zwangerschap wordt de mooiste tijd van je leven en jij en jouw kind worden onafscheidelijk. In veel gevallen loopt het echter niet precies zoals je van tevoren denkt. Dit kan leiden tot hechtingsproblematiek tussen jouw kind en jou. Hier kun je als moeder niets aan doen; kleine dingen kunnen al leiden tot een verstoring.

Zo kan het zijn dat jullie band niet zo hecht is als je had gehoopt. Kinderen met een ongezonde hechting kunnen bovendien last krijgen van laag zelfvertrouwen, depressie, verslaving of eetproblemen. Zoals gezegd hoeft dit niet het gevolg te zijn van een groot trauma: een (ongeplande) keizersnede of het overlijden van een huisdier kan al van grote invloed zijn. Wij van Hypno & Co helpen de hechting tussen moeder en kind te herstellen.

Doeltreffende hechtingsstoornisbehandeling

Bij de behandeling van hechtingsproblematiek focussen wij eerst op jou als moeder. De zwangerschap en bevalling zijn hierbij altijd het uitgangspunt. Hoe heb je de zwangerschap beleefd? Heb je vervelende dingen meegemaakt, zoals het vertrek van een partner of iets kleins wat toch veel stress opleverde? Vervolgens volgen we met jou en jouw kind opnieuw de zwangerschapslijn. Zo krijgen jullie de kans opnieuw te hechten.

Wij richten ons op de beleving. Er zijn doorgaans slechts 1 tot 3 sessies nodig om de hechtingsproblematiek tussen jouw kind en jou aan te pakken.

Wij vertellen je graag meer over de praktijk en de manier waarop in het geval van een hechtingsstoornis tussen jouw kind en jou onze behandeling jullie verder kan helpen. Maak kennis door te bellen naar tel. 085-2081127 of door ons een bericht te sturen via het contactformulier. Wij ontvangen je graag in onze praktijk in Enschede.