Bel: 085-2081127!
Faalangst bij kinderen
Gun jouw kind een leven zonder faalangst door middel van de doeltreffende begeleiding van Hypno & Co in Enschede. Blijvend resultaat na enkele sessies.

Doeltreffende coaching bij faalangst voor jouw kind

Ben je op zoek naar een effectieve faalangsttherapie voor jouw kind? Wij van Hypno & Co beschikken over doeltreffende methodes om faalangst bij een kind te behandelen. Via hypnose en/of de MatriXmethode leert jouw kind omgaan met verwachtingen en schoolwerk zonder last te krijgen van die vervelende, verlammende angst. Enkele sessies zijn doorgaans voldoende bij de behandeling van faalangst bij een kind in Enschede door Hypno & Co.

Word je eigen coach

Faalangst komt bij kinderen steeds vaker voor. Er wordt op school immers al veel van ze verwacht. De angst om niet te voldoen aan de verwachtingen is dus niet zo gek. Bovendien moeten ze veel leren, maar leren niet altijd hóe ze moeten leren. Niet meekomen met de stof kan ook weer leiden tot faalangst bij een kind. Faalangst voelt vervelend en kan zelfs leiden tot andere klachten, zoals concentratieproblemen, gedragsproblemen en lichamelijke klachten. Het is dus fijn als je jouw kind van die faalangst af kunt helpen.

Wij maken veelal gebruik van de MatriXmethode. Deze methode is erg geschikt voor de behandeling van faalangst bij kinderen, omdat het niet nodig is dat wij als behandelaar precies weten wat er aan de hand is. Het kan voor een kind immers lastig zijn dit goed uit te leggen. We richten ons op de beleving in de vorm van een beeld, geluid, gedachte, noem maar op. We leren nieuwe manieren aan van omgaan met informatie. Ze kunnen de lesstof hierna gemakkelijker ordenen in hun hoofd en kunnen zichzelf hierin blijven coachen. Na enkele sessies van de behandeling van faalangst bij een kind hebben ze dus gereedschap waar ze de rest van hun leven plezier van hebben.

Ook hypnotherapie kan bij faalangst goed werken; het is maar net wat de behoeften zijn van het kind.

Een doeltreffende behandeling

Zoals gezegd duurt de behandeling doorgaans niet lang; 1 tot 3 sessies zijn vaak voldoende. Ook wanneer dit niet het eerste behandelingstraject tegen faalangst is dat jouw kind volgt.

Wil je eens kennismaken en meer te weten komen over wat wij voor jouw kind met faalangst kunnen betekenen? Maak een afspraak door ons een berichtje te sturen of door te bellen naar tel. 085-2081127. Graag tot ziens in onze praktijk in Enschede.